O nama

Altima projektira i izvodi rješenja vodećih svjetskih proizvođača sustava za obračun i naplatu te pruža usluge u integracijskim i transformacijskim projektima. Isporučujući neograničenu fleksibilnost kombiniranja proizvodnih paketa i cijena uz upravljanje transakcijama u realnom vremenu, Altima odgovara na izazove višeuslužnog i višekanalnog digitalnog poslovanja, osiguravajući visoke performanse, niske troškove ukupnog održavanja sustava (TCO) i pouzdanu integraciju s mrežnim i poslovnim sustavima. Altima spaja vlastiti softver s rješenjima i tehnologijama naših partnera (kao što su SAP, OpenCloud, Red Hat, Oracle, CSG International i Digital Route) koristeći vještine sistemske i poslovne integracije, pomažući našim klijentima u koracima digitalne transformacije svog poslovanja. Posebno vrijedna su iskustva stečena u radu s pružateljima usluga i radu s njihovim krajnjim korisnicima („trećim osobama“), te zajedničkom radu na razvoju novih poslovnih usluga i uvođenjem istih u rad, izradom tehničke i projektne dokumentacije, ali i osmišljavanjem poslovne logike i procesa.
Altima je dio Altima&Verso grupe (V&A) koji sačinjavaju regionalni sistemski i poslovni integratori koji nude cjelovitu grupu usluga za čitav životni vijek rješenja, od savjetodavnih i implementacijskih servisa, održavanja i proaktivnih eksploatacijskih servisa, do edukacije i treninga. Altima&Verso grupa je snažno usredotočena na pružatelje usluga i poslovne korisnike te ima višegodišnje iskustvo u međunarodnim projektima primjenjujući rješenja ICT infrastrukture i upravljanja mrežama za pružatelje usluga širom EMEA regije.

Tim

tim-bigAltima tim čine profesionalci etablirani na regionalnom tržištu koji su iskustva donešena iz globalnih vendora, lokalnih partnera, korisnika i lokalnih telekomunikacijskih kuća oplemenili brojnim uspješno izvedenim međunarodnim projektima. Tim tako kombinira upravljačka, prodajna, marketinška i tehnološka znanja i značajnu tržišnu reputaciju s međunarodno priznatim certifikatima. Stavljanje korisničkog uspjeha na prvo mjesto, otvorena komunikacija, timski rad i posvećenost kvaliteti temeljne su vrijednosti Altima kulture.

Reference

Financijski sektor

popular

Energetika, nafta i plin

popular

Transport

popular

Poslovni Outsourcing

popular

Sigurnost

popular

Ekologija

popular

Telekomunikacije

popularpopularpopularpopularpopularpopularpopularpopularpopularpopular
popular
popular
popular

Partneri

popularpopularpopularpopularpopularpopularpopularpopular
popular
popular
popular
popular
popular
popular
popular

Članstva

popularpopular